Göteborg

2014

Efter Öland så blev det mysiga Göteborg, första gången jag var där. Jätte fint hotellrum på scandik med egen trass över staden. Första dagen blev det ätt gå till stan för att shoppa. Riktigt bra shoppings centrum, andra dagen blev det Liseberg. Jag är ingen som gillar karuseller så mycket, men för Filips Skull så hängande jag med. Jag är stolt över att jag åkt helix, det var det värsta jag gjort i hela mitt liv!! Sen sista dagen blev det Ullared, blev lite saker. Har haft det underbart.


Öland

2014Nu är snart semestern slut och allvaret börjar igen. Har haft två underbara veckor ihop med min älskling. Resan började på Öland med god mat och massa mys.


Höstkläderna börjar komma

2014Denna tröja köpte jag på Gina Tricot för 249 kr. Riktigt mysig och älskar färgen.
Väska kommer också därifrån. Perfekt storlek, tyvärr hann jag köpa mig två svarta väskor när jag var i Göteborg. Hade nog köpt denna om jag hittat den i butiken.
 
Hösten närmar sig, fler och fler pälsvästar kommer in. Jag vet inte om jag är någon som gillar päls men måste säga att denna ser hur mysig ut som helst. Det är nog mer lurv än päls. Längtar efter hösten nu när alla kläder börjar komma.
 


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo